Vi gör vårt bästa för att skicka och genomföra alla beställningar så snart som möjligt. Vår normala hanteringstid är 1-3 arbetsdagar efter att du har lagt din beställning.

Spårning kommer att skickas till din e-post så snart din beställning har skickats.

Normala leveranstider:

Område Kostnad Normal leveranstid
Sverige Beräknas i kassan 1-3 dagar
USA Beräknas i kassan 6-10 dagar
Europa Beräknas i kassan 6-12 dagar
Andra länder Beräknas i kassan

8-12 dagar

 

Beställningar som görs efter kl. 11.00 på fredagar kanske inte behandlas för leverans förrän följande måndag morgon. Alla beställningar skickas från vårt lager i Göteborg, Sverige.

*OBS Importtullar & skatter ingår redan priserna på vår sida. (Ytterligare importtull kan tillkomma för kunder utanför EU-länder)

Hur kontrollerar jag statusen för min beställning?

När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande från oss som innehåller ett spårningsnummer som du kan använda för att kontrollera dess status. Vänta 48 timmar innan spårningsinformationen blir tillgänglig.

Om du inte har fått dina spårningsuppgifter inom 2 dagar efter att du mottagit din leveransbekräftelse via e-post, vänligen kontakta oss på support@ obstik .com med ditt namn och ordernummer, så hjälper vi dig gärna.

Kontaktuppgifter:

support@obstik.com

Adress:

Norra Karlsholmsgatan 10
65342 KARLSTAD
Sverige

När din beställning är gjord får du ett bekräftelsemail med spårningsinformation. Om du stöter på några problem med att spåra ditt paket tveka inte att kontakta oss för hjälp med ditt ärende. Vi finns här för dig.

Om du vill avbryta din beställning låt oss veta senast 15 minuter efter det att du skickat din beställning genom att chatta med oss ​​eller genom att skicka ett e-postmeddelande till support@obstik.com. Avbokningsförfrågningar som tas emot efter 15 minuter är föremål för vår förmåga att omdirigera din beställning med vår operatör. Vi försöker gärna omdirigera din beställning, men tänk på att vi kanske inte kan göra det. I det här fallet kommer du att få din beställning och måste returnera den till oss. Se instruktioner för returbeställning.

Vi har en mycket liten tidsperiod efter att en beställning har lagts för att göra ändringar eller avbokningar, men vi är alltid glada att hjälpa till så gott vi kan. Om du behöver göra några ändringar i din beställning, chatta med oss ​​9:00 – 17:00 PST, måndag – fredag ​​så hjälper vi dig mer än gärna.

Se fraktinformationen i kassan för de senaste leveranstiderna. Vanlig leveranstid för ordrar är 1-3 arbetsdagar. Alla ordrar skickas med Postnord.

För eventuella problem som rör din beställning, vänligen kontakta oss på via chatt eller email, så kommer vi att undersöka statusen för din beställning ytterligare och återkomma till dig.

Fler frågor? Tveka inte att kontakta vårt dedikerade supportteam!

support@obstik.com